Amerikanske pannekaker

 

Dei vanlege, tynne pannekakene me har i Noreg er sjølvsagt sjukt gode. Men somme gonger, til dømes til frukost, kan det vere fantastisk godt med tjukke amerikanske pannekaker med bacon eller frukt eller lønnesirup.

Dette er nok til to:

  • 2,5 dl kveitemjøl
  • 2 egg
  • 2,5 dl mjølk
  • 2 ss sukker
  • 0,5 ss bakepulver
  • 0,25 ts salt

 Bland saman det tørre fyrst: Mjøl, salt, bakepulver og sukker. Pisk egga, og ha i mjølka. Bland mjølet i egg- og mjølkeblandinga.

Steik pannekaker med litt smør på middels til sterk varme. Server med noko godt til.

 

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.