Gjesteblogginnlegg frå Ingunn og Eivind. (Eg er litt usikker, men heller mot at dei kanskje ironiserer eller parodierer eller noko, men viss det så er, så får det vel vere greitt det og..:) )
DU TRENGER IKKE PRØVE Å LAGE PISTASJENØTTSMØR
Du har kanskje lurt på hvorfor det ikke finnes pistasjenøttsmør, når man enkelt kan kjøpe både peanøtt- og cashewnøttsmør i butikken? Vi har funnet ut hvorfor. Det er nemlig ikke noe godt.
Skulle du allikevel ha lyst til å lage det selv, har du her en enkel oppskrift for hvordan du går frem.
Kjøp en pose pistasjenøtter.
Skrell dem.
Legg nøttene i blenderen…
…og kjør den i noen minutter.
Du synes kanskje det ser lite ut som smør så langt? Ta isåfall litt smør oppi blenderen. For eksempel Melange. Kjør blenderen enda litt til.
(Om du synes den fortsatt ser litt lite smør’ete ut, ta enda litt mer Melange, men denne gangen flytende Melange.)
Rør litt, til det ser ut som….. dette:
Smør det utover brødskiva:
Og husk: Man må alltid smake på alt man lager!
Moralen i historien er: Følg oppskriftene til Liv.
Jeg skulle ønske vi ironiserte eller parodierte, og ikke gjorde så godt vi kunne.. 🙂
LikarLikar