Appelsindessert

No om dagen er appelsinene på det beste. Dei er inmari gode og søte, så dei er vel verdt å bruka til dessert. Kva som helst av frukt funker sjølvsagt til dessert, men dette er noko av det beste. Skjær av skall og alt det kvite av ei appelsin, og legg appelsina i handa og skjær ut appelsinfiletar mellom dei kvite hinnene som held båtane saman (det går fortare og blir mindre svinn etter litt øving altså.). Så får du perfekte appelsinbåtar utan det kvite greiene. Skvis over juicen frå det som blir igjen av appelsina. Server med litt vaniljekesam og bittelitt riven sjokolade over. Nam.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.