Restekjærleik

Eg er ikkje alltid så utruleg god på å berekna kor mykje mat me eigentleg kjem til å eta. Det er lett å bli litt entusiastisk og ta i litt, synst eg. Av og til er det likevel slett ikkje eit problem – ein kan ofte godt bruka god mat ein gong til! Og sidan det er ein herleg sommardag er det godt når maten eigentleg lagar seg sjølv.

 

Sommarsuppe

  • omnsbakte grønsaker (her var det: ymse lauk, gulrot, søtpotet, kålrabi, og godt med tomater)
  • koriander og rosmarin
  • godt med parmesan
  • salt, peppar
  • litt olivenolje
  • litt sitron
  • ein mjølkeskvett

Varm opp dei omnsbakte grønsakene med litt vatn og mjølk. Mos med stavmiksar og tilset eventuelt meir mjølk til du får ønska konsistens. Smak til med salt og peppar og urter. Server med urter og skvis over litt sitron, og ha på godt med riven parmesan. Så godt, så enkelt, på ein så fin dag.

Ein tanke på “Restekjærleik

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.