Grønnsakssuppe med kyllingkjøttbollar

Ta litt grønsaker som du har i kjøleskapet. Her: Stangselleri, vårlauk, kålrabi, sellerirot, potet, lauk, gulrot, redikk, chili, rosmarin.

 

Skjær så mykje du vil ha av dei i bitar, fint med jamnstore. Kok opp vatn, gjerne med buljong.

Lag kyllingkjøtbollar av ein pakke kyllingkjøtdeig, ein lauk, eitt fedd kvitlauk, to egg, salt, pepper. Finhakk lauken og bland alt godt saman i foodprosessor. Form små bollar og steik på middels til sterk varme.

Ha grønsakene i buljongvatnet og la dei koka ferdig. La dei ha litt tyggemotstand. Ha i kyllingkjøtbollane og la dei verte varme. Ha i litt soyasaus, salt, peppar. Server.

 

4 tankar på “Grønnsakssuppe med kyllingkjøttbollar

  1. Wow!
    Slikt som dette likar eg. Gryter med mykje grønsakar 🙂 Og ikkje minst heimelaga kjøttbollar!

    Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.