Kyllingsalat

Ein ny salat som fortener å kome i topp fem:

Vask og tørk babyspinat, og bland saman med godt med basilikum og timianblad. Risle over ei god olivenolje, salt og peppar. Skjær opp ein kyllingfilet (enten varm eller kald, me hadde restar att frå ein super stangekyllingmiddag i går og brukte dei kalde) og strø over bringebær. Finn brød og steik det litt på høg varme i olivenolje. Strø litt godt salt på brødet og server.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.