Hjartefrukost

Du kan laga hjarter i egg. Skjer eit papprektangel på 10×20 cm og brettar det sånn at det får sider på 5×20 cm. Det må vere litt stiv papp. Du treng og to strikkar og ein pinne, til dømes ein blyant. Hardkok eit egg, skrell det medan det framleis er varmt og legg det nedi v-forma. Press v-en saman og press ein blyant ned i egget sånn på langs. Hald alt saman eller fest det i endane med strikk i eit minutt eller så. Det gir hjarteform på egget når du lagar skiver av det. Ganske fint?

Frokostsorbet: Ha nokre desiliter frosne bringebær i ein blender og fyll på med litt juice. Blend det så du får ein tjukk, tjukk og jamn blanding, det er som is.

 

 

2 tankar på “Hjartefrukost

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.