Pikekyss

Små, søte marengsbitar. Dei er perfekte å berre ha i eit norgesglas og eta til kaffen eller til ein kopp te. Dei er perfekte å pynta med, og dei er perfekte viss du skal laga Eton mess, til dømes. Eller du kan servera dei med jordbær. Og så er det så enkelt, det tek berre litt tid!

Du treng:

  • 3 eggekviter
  • 225 g sukker
  • ei lita klype salt og ein bitteliten skvis sitron

Gni bakebollen med litt sitron og salt. Ha i eggekvitene og ein tredel av sukekret. Pisk det luftig, og ha i resten av sukkeret. Pisk det heilt stivt, og lag små toppar på eit bakebrett. Steik det i to timar på 70 grader til dei er heilt tørre. Så har du dei i ein lufttett boks eller glas.

Ein tanke på “Pikekyss

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.